residencia ancianos barcelona

Residència per a Gent Gran Talaia Blanca a Barcelona

residencia ancianos viladecans

Estar a prop de la família

Quan vam iniciar el projecte de Residència Talaia Blanca, teníem una idea clara, que els nostres residents estiguin sempre a prop dels seus estimats.

És per això, que la nostra ubicació compta amb 2 aspectes: • La proximitat (Situada al carrer Jaume Abril 43 de Viladecans, en la zona vianant del centre de la ciutat) • Bones comunicacions (estem a 15 minuts de l’aeroport de Barcelona-El Prat)

A més a més no hi ha horaris de visites, la qual cosa els amics i familiars poden venir a qualsevl hora del dia sense que la seva feina o estudis siguin impediments per a visitar-los.

Caliu familiar

A Residencial Talaia Blanca considerem que cada persona té diferents necessitats i requereix un tracte personalitzat. Per això valorem les seves necessitats i elaborem un Programa d’Atenció Individualitzada sobre el qual, els diferents professionals estableixen els objectius per a cada usuari i les teràpies adequades a cada cas.

Posem especial dedicació en seleccionar a professionals altament qualificats i amb una sòlida vocació de cura i ajuda als demés, així afavoreix un entorn proper i familiar. A més a més els hi proporcionem una formació continua que reverteix en una millora en l’atenció dels nostres residents.